Mobil böngészőt tervez a Mozilla

2008. február 29.
1.8611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Év végén debütálhat a mobilkészülékekre írt Firefox verzió.

A Mozilla épp lehetséges partnereivel tárgyal az együttműködés lehetőségéről. Reményeik szerint a készülő Mobile Firefox épp úgy felrázza majd ezt a piaci szegmenst, mint ahogyan az asztali verzió bemutatkozása után történt 2004-ben. A Mozilla két különböző operációs rendszerre, azaz Linux-ra, illetve Windows Mobile-ra is megjelenteti újdonságát, még az év vége előtt.

A Mobile Firefox ingyenes lesz azon gyártók számára, akik beépítik készülékeikbe a szoftvert. Hogy hol van benne az üzlet a Mozilla-nak? A kutya ott van elásva, hogy a készülékek egyes szolgáltatásai csak a böngészőn keresztül lesznek majd elérhetőek. A tárgyalások jól haladnak, ha minden igaz, több gyártót is sikerül megnyerni a szolgáltatás bevezetéséhez, mely ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, meghatározhatja ezen piaci szegmens további sorsának alakulását.
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

richie8 írta:
Nem is hogy mobil böngészőt, de teljes mobil os-t tervez a Mozilla. Én beruházok majd egyre, mert a hírek szerint olcsó lesz.
Olcsó (is) lesz. mosolygó smiley Nálam a második helyen áll OS-ben, az első helyen BB, de az drága, szóval egy Firefox nálam is lehet majd. Alcatel már csinált hozzá telót, az elvileg 20 alatt lesz.

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nem is hogy mobil böngészőt, de teljes mobil os-t tervez a Mozilla. Én beruházok majd egyre, mert a hírek szerint olcsó lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja