Mobil fizetéssel erősítené Windows 10-es mobil rendszerét a Microsoft

2016. június 23.
4.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft néhány év leforgása alatt óriási összegeket ölt az okostelefonos és táblagépes szektorba, a komoly felvásárlások, marketing és fejlesztési költségek azonban messze nem hozták meg a sikert, a projekt haldoklik.

A redmondiak azonban többször is leszögezték már, hogy nem adják fel és továbbra is próbálják fejleszteni a Windows 10-es mobil rendszert, bővítve annak funkcióit. Nemrég a mobil fizetés terén léptek előre az új Wallet applikációval, mellyel nem titkoltan szeretnék beérni az Android Pay és Apple Pay megoldásokat.

Az új megoldás egyelőre csak a Windows Insider tagok számára érhető el, méghozzá Lumia 650, 950 és 950 XL készülékeken. A fizetés egyelőre csak néhány bank néhány kártyájával működik az Egyesült Államokon belül, de természetesen rövid időn belül szeretnék kiterjeszteni a területet, a kártyák és bankok számát, illetve a kompatibilis készülékek számát.
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ha lehetséges régebbi mobilakkal is akkor jó volna.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ezzel már szerintem is nagyon elkéstek...

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

Több, mint valószínű, hogy akkor sem fizetnék így, ha nálunk i slehetne. Ódzkodok mindenféle új fizetési típustól, kicsit talán paranoiás vagyok ilyen téren.

válasz erre

Gólem

8 éve, 6 hónapja

Annyira elbaszták ezt az egészet, hogy már futhatnak, nagyon le vannak maradva. Hiába jó a rendszer, ha a tálalás elképesztően hányadék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja