Mobil applikációval építene közösséget a LoL fejlesztője

2016. február 28.
3.3131
petike737 profilja, adatai
petike737
A League Of Legends korunk egyik legnépszerűbb játéka és az egyik legkedveltebb esport játék is egyben, melyet csapatban játszanak a játékosok, mindehhez hozzátartozik a közösség építő és romboló ereje is.

A játék fejlesztői előbbit tűzték ki célul egy új mobil applikációval, melyet nemrég tettek elérhetővé Android és iOS rendszerekre. A League Friends lényegében egy csevegő alkalmazás, melynek köszönhetően a géptől távol is tudunk kommunikálni a barátainkkal és csapattársainkkal.

Ez elsőre nem tűnik valami nagy funkciónak és ezt a fejlesztők is tudják, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy ezzel a közösséget szeretnék szorosabbá és összetartóbbá tenni, hogy akár meccs közben tanácsot is lehessen adni és úgy összességében többet kommunikáljanak a játékosok. A közleményből tehát az is kiderült, hogy hamarosan jóval több funkciót kap az ingyenes alkalmazás, tehát a LoL játékosoknak szinte kötelező letölteni.
5 hozzászólás

drift3r91

3 hónapja, 3 napja

5letnek jó, lenne egy ts szerű dolog ahol látnád a sok játékot és együtt cseveghetnél aki pl most mkx ezik, vagy r6 siege bármi, hogy egymás ellen v vmi.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 3 napja

Játék közben nyilván lehet kommunikálni, akár írásban, akár szóban. Játékon kívül meg minek. Mindenkinek legyen már egy kevés offline élete is.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 napja

Tök jó ötlet, de ez újabb függőséget fog okozni az érintetteknek!

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 napja

Nem rossz ez annak aki játszik vele...

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 napja

Gondolom eddig is tudtak csetelni ha akartak. Nagy fejlesztés.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljaDachande profilja