MOBA játékosoknak készült az ASUS új egere

2017. február 17.
3.2801
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS rendkívül népszerű márka a játékosok körében, a sok gamer igyekszik a legtöbb ASUS hardvert beszerezni a konfigurációjához, egy ideje pedig már a perifériák piacán is teljes szettet állíthatunk össze a márka kínálatából.

Nemrég egy új egérrel bővítettek, mely az ASUS ROG Strix Impact nevet viseli és a gyártó elmondása szerint főként a MOBA stílus kedvelőinek készült. A három kulcsszó a könnyűség, sebesség és kényelem, mely 91 grammos súlyban, 5000 DPI-s optikai szenzorban és igencsak átlagos kialakításban fejeződött ki.

Természetesen az RGB LED világítás nem maradhatott el, mely az egér felső részén, a ROG logó személyében kapott helyet a terméken, szoftveresen személyre szabható és remekül működik együtt a többi ASUS Aura Sync-es hardverrel. Az újdonság ára még nem ismert, de a specifikációt elnézve inkább a középkategóriába érkezhet.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ha jól árazzák akkor jó lesz, de kb. ugyan ilyen tudású a mostani egerem és egész korrekt ez is.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hogy mitől lesz ez kifejezetten moba játékosoknak való, azt számomra a három kulcsszó sem magyarázza meg. Ez egy átlagos, bárki számára jó egérke.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljatotyak profiljaMalibutomi profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljaWillThaWheel profiljagery1113 profiljaVidoros profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljaMarduk profilja