Miyamoto is érdekelt a felhasználók által generált tartalmakban

2009. október 16.
2.1671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Media Molecule beszáguldott innovációs járgányán a platform játékok világába és egy olyan rendszert mutatott be, amely minden korábbinál több alkotói készséget sajtol ki a játékosokból.

A felhasználókat szinte fejlesztői mélységű pálya és tartalom kreátorral ajándékozták meg a LittleBigPlanet készítői, ebben pedig még maga, a platformerek nagy királya, Shigeru Miyamoto is jócskán lát fantáziát. A Nintendo mélye tisztelt veterán mestere bevallottan érdekelt a megoldásban.

Sőt, továbbment, egyenesen remekül összeillőnek tartja a koncepciót a kétdés Mario játékokkal, ami arra enged következtetni, hogy a Nintendo is leköveti a jövőben saját figuráival a LittleBigPlanet innovációs ívét. Shigeru Miyamoto beszédesnek tűnt New York-ban, a Nintendo fanok most izgatottan várakozhatnak a vélt, nagy volumenű fejleményekre, lásd, HD grafika iránt mutatott érdeklődést. Ha már a síkbeli Mario-nál tartunk, mutatunk egy vadonatúj gameplay videót a november közepetáján megjelenő New Super Mario Bros. Wii-ből.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja