Miyamoto szerint egy Super Mario Bros. játék is készülődik Nintendo 3DS-re

2011. február 03.
2.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo 3DS tulajdonképpen már csak napok kérdése, és fellelhető lesz az európai boltok polcain, mellé pedig elérhetővé válik számtalan kiváló videojáték amelyek között érdekes módon csak kettő olyat találunk, amely a Nintendo ikonikus figuráját, Mario-t tenné meg főszereplővé.

Abszolút jogos a kérdés, hogy megkergültek-e ezek a Japánok, hogy nem szánnak több programot a piros ruhás vízvezetékszerelőnek? Szerencsére erről szó sincs, a történet pikantériája mindösszesen annyi, hogy az igazi Mario-s alkotások nem szerepelnek a kezdő felhozatalban.

Shigeru Miyamoto, avagy a Nintendo egyik atyaúristene ugyanis elárulta a nagyvilág számára a minap, hogy nem kell aggódnunk, a cég falai között már készülődik egy vadonatúj Super Mario Bros. játék, amelyről Miyamoto egyelőre nem osztott meg velünk bővebb információkat, csak annyit, hogy felhasználják benne a 3DS technológiai újdonságait úgy, hogy mellette követik a sorozat által lefektetett tradíciókat. Kíváncsian várjuk a játék hivatalos bejelentését, amely akár már az idei E3 kiállításon megtörténhet.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 4 hónapja és 6 napja

Szép is lenne, ha pont Mario maradna le.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaManiac profilja