Miyamoto a Mario filmről és a Nintendo új hardveréről

2014. december 20.
2.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Internet szerte arról hallani, hogy a Sony-t hacker támadás érte melynek következtében rengeteg belsős adat szivárgott ki köztük az is, hogy talán egy Super Mario film készül a színfalak mögött, ám Shigeru Miyamoto szerint ez nem kellene, hogy ennyire meglepő dolog legyen.

Shigeru Miyamoto a Nintendo egyik veterán dizájnere, aki 33 évvel ezelőtt állt elő a mindenki által jól ismert Mario karakterével.

A napokban adott interjút az Associated Press csapatának, melyben szó esett a Miyamoto csapata által fejlesztett játékokról, a Mario film pletykákról és még a Nintendo jövőbeli terveiről is.

Amikor a filmet kérdezték meg tőle akkor Miyamoto, csak annyit mondott, hogy hallott a dologról ám nem érti, hogy miért váltott ki az emberekből ekkora meglepődést, hiszen 20 éven át mindig volt valaki aki meg akarta filmesíteni a Mario-t.

A riporter következő kérdése az volt, hogy mi lesz a Mario sorozat jövője?

Amióta megalkottuk Mario-t az emberek Mickey Egérhez hasonlítják. Mindig azt mondom, hogy Mickey Egér az animációval együtt fejlődött. Minden lépcsőfoknál megtalálható. Már a kezdetekben úgy akartam, hogy Mario karaktere is ilyen legyen a digitális világnak, így minden digitális fejlődés során ő ott legyen és bevezesse a többieket az új korba.

Úgy gondolom, hogy amikor kijön az új hardverünk akkor mindenképpen látni fogjuk Mario-t egy új szerepben vagy egy új játékban.

Az utolsó kérdésben megkérdezték, hogy az új Star Fox játék után mik a tervek? Tovább fejlesztenek Wii U-ra vagy esetleg már az új hardverre koncentrálnak majd?

Jelenleg egy robusztus felhozatallal készülünk Wii U-ra melyeket a következő évre tartogatunk. Úgy tűnik az emberek nagyon boldogok a Wii U-ért tett fáradozásainktól. Jelenleg csak a Wii U-ra fókuszálunk mi, ám a Nintendo-nak van egy teljes csapata akik már az új hardver ötletein dolgoznak.

Bár a Wii U-ra koncentrálunk elsősorban azért vannak már ötleteink amik a következő hardvert célozzák meg.
5 hozzászólás

sarakrael

10 éve, 1 hónapja és 18 napja

Jó lenne egy igazi harmadik konzol, ami hoz valami olyan hatalmas innovációt, mint amit a Wii hozott a maga idejében.

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 18 napja

Remélem ez majd tényleg valami új hardver lesz, nem csak egy felturbózott U.

válasz erre

bekecs

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nem is tudtam hogy jön Mario film!meglepett smiley Ez nagyon jó hír!mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Bírom hogy nem képesek továbbra sem megtérni a véres játékok felé sokan. A WiiU meg úgy az egész Nintendo egy különc - jó értelemben.mosolygó smiley

válasz erre

zender

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Új Nintendo? meglepett smiley YEAAAAAAHHHHHHH!!!!! mosolygó smiley

Imádom hogy ez a cég nem adja fel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja