Mit tartalmaz az ingyenes PES 2012 DLC?

2011. október 07.
2.2131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Konami jövő héten szándékozik vízre bocsájtani a korábban beígért PES 2012 DLC-t, ami nem mellesleg ingyenes, és ezen bejelentésével karöltve arra is időt szakított, hogy kivesézze nekünk a csomagban rejlő finomságokat.

Ami kétségtelenül érdekel benneteket, hiszen nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy ingyenes és már három nappal a hazai megjelenés előtt, azaz már október 11-étől beszerezhető lesz!

Hogy jó arc-e a Konami, nos az nem képezi vita tárgyát, hisz a műfajtól igen szokatlan lépésre szánta el magát, mégpedig arra, hogy egy ingyenes DLC-vel csavarja hálóba a FIFA franchise ádáz és méltó ellenfelét, a Pro Evolution Soccer 2012-t, legalábbis Európában - hisz az amerikai kontinensen már szeptember 27-én megjelent. Az alábbiakban pedig közszemlére bocsájtjuk a szóban forgó csomag tartalmát, lássuk hát!

A DLC 160 klubot frissít, hogy azok játékosai még realisztikusabb statokkal és képességekkel bírjanak; ezenfelül 13 merőben új stílust képviselő lábbelivel gazdagítja ruhatárunkat; továbbá 29 csapat - köztük a Real Madrid, Sporting Lisbon és a Bayer Leverkusen - szettjeit frissíti.

Az ingyenes DLC a PC, a PlayStation 3 és az Xbox 360 tulajdonosokat megörvendezteti majd. A játék maga egyébként október 14-én látja meg a napvilágot kicsi hazánkban.
2 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 6 hónapja és 20 napja

Par Fifa reklamot. mosolygó smiley Mindegy, csak ingyen legyen. Ugyis most fizettem be a netes csekket. Mondjuk, par topless girl jol jonne, a birok helyett.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 20 napja

király pakk

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja