Mirror's Edge: Trilógiának szánva?

2008. október 15.
1.6350
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Dice csapatának munkája nem merül ki az első epizódban, további felvonások érkezhetnek a jövőben, így akár trilógiává is bővülhet, tudtuk meg a senior producer, Owen O'Brien-től.

Az első Mirror's Edge epizód tehát egy trilógia kezdete lesz, amelyet értelem szerűen két további folytatás követhet a sorban, vagy akár több is, ha úgy adódik. Az első anyagok Faith-re és a körülötte zajló történésekre fókuszálnak majd, de nem kizárt, hogy a készítők a trilógián túl, más, fiktív karakterek történeteit is feldolgozzák.

Owen O'Brien úgy véli, hogy a város, amit kreáltak, valamint annak kultúrája és úgy unblokk az egész környezet van olyan fontos, ha nem fontosabb, mint bármelyik figura saját története. Owen továbbá azt is elárulta, hogy a Mirror's Edge 2-ben már akár egy level kreátor opció is helyet kaphat, vizsgálódnak az irányban, hogy ez milyen módon lenne megvalósítható a gyakorlatban.

A novemberben érkező első felvonás tehát csak egy bevezető lesz egy új franchise-ba, egy új világba és egy új történetbe. A játék megközelítése szintén egyedire sikeredett, hiszen azon belül, hogy belső szemszögből követhetjük, játszhatjuk végig az eseményeket, még egy halom figurát is bevethetünk majd, mint a hatalmas ugrások, és csúszások.

Akinek volt szerencséje a Yamakasi mozihoz, annak lehet némi elképzelése a gameplay-ről. Trendi szóval élve parkour.

Most bizony kaptunk egy halom újabb információt és van némi rálátásunk arra is, hogy milyen terveik lehetnek a készítőknek a címmel, Faith-szel és az egész, újonnan megteremtett univerzummal. Az első epizód várhatóan kaszálni fog, így lesz kereslet a további epizódokra is. Várjuk a végeredményt, majd utána az összes többit.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja