Mirror's Edge OST

2008. november 30.
2.6210
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
A Mirror's Edge sem Európát sem pedig Amerikát nem hódította meg.

A DICE játékát hatalmas várakozás övezte, azonban amint megjelent az érdeklődés folyamatosan apadt. Az első héten Európában csupán 30,000 darabot adtak el (PS3 és Xbox360 együtt). Amerikában nagyobb eladási példányszámot reméltek, de itt is csalódni kellett. Az első 7 napban pontosa 29,173 darab talált gazdára. Bár a Mirror's Edge nem lett a játékipar legjobban tejelő címe, mégis a zeneszámok mindenkit lenyűgöztek.


Oly annyira, hogy a főcímdalból még videoklip is készült. A svéd popsztár, Lisa Miskovsky ?Still Alive? című számát, sztár-DJ-k remixelték át, köztük Benny Benassi, Paul van Dyk és Junkie XL . Most azonban megtekinthető minden átdolgozás nélkül, eredetiben.

,,Egy forradalmian új videojátékhoz hasonlóképpen provokatív főcímdal is kell?, állítja Steve Schnur, az EA nemzetközi zenei és marketingigazgatója.
?Egyedi megközelítésből láttunk hozzá a zene megalkotásához, összehoztunk néhányat a világ legjobb remixelői közül, hogy megszülethessen egy album, mely nem csupán áthágja a földrajzi és műfaji határokat, hanem a nagyszerű új zenék nemzetközi megjelenésének formáját is átalakítja.?

Nektek tetszik?

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljasony1515 profilja