Mirror's Edge: Launch trailer

2008. november 07.
2.6480
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Dice csapata egy újabb sikervárományos franchise alapjait fektette le a Mirror's Edge címre keresztelt, parkour stílusban fogant, belső nézetes akció játékukkal, amelyért már most egy fél világ odáig van, meg vissza a gyönyörtől.

Nem régiben megtudtuk, hogy trilógiává bővülhet a cím, jóllehet, még az első rész sem került a polcokra. De hamarosan fog, napokon belül elszabadul a Mirror's Edge őrület az összes becélzott platform tulajdonosai között és onnantól menthetetlen lesz a kirobbanó sikertől.

Már látom is előre, ahogy elözönlik a városokat az önjelölt Yamakasi-k. Mindig így van ez. Az első Need For Speed: Underground után a tuning autók száma drasztikusan megnőtt az utakon, a Mortal Kombat fénykorában pedig minden buszmegálló a kivégzések gombkombinációitól volt hangos, miután a diákok a hazafelé vezető útvonalba egy játéktermi kitérőt is rendszeresen beiktattak.

Minden kornak megvannak a maga gamer divatjai, amelyek az utca életére is rendre kivetülnek. A Mirror's Edge is követőkre talál, őszintén reméljük, hogy minden fanatikus, a játékban látott mozdulatokat a valóságban is kivitelező egyén megússza ép bőrrel. Pár napja landolt az ingyenes triál verzió, kipróbáltuk, megszerettük.

A premier előtt, ahogy az már egy bevett hagyomány, egy utolsó, gondosan összevágott mozgóképpel készülnek a kiadók a még meg nem érintett szívek leigázására. Ha valakit ezek sem győznek meg, akkor azok eleve holt célpontok voltak. Következzék az utolsó hangulatfokozó, ki mással, mint Faith-szel a főszerepben.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja