Mirror's Edge Catalyst: gameplay videókon a mozgás és a harc

2016. március 04.
3.3381
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két újabb gameplay felvétel ütötte fel a fejét néhány órával ezelőtt a Mirror's Edge Catalyst kapcsán, aminek köszönhetően most minden eddiginél alaposabban megismerhetjük a játék egyes részleteit.

Hogy egészen pontosak legyünk, az alábbi két filmecske közül az egyiken a mozgás kapta a főszerepet, nyilvánvalóan a parkour elemekre koncentrált formában, míg a másikon a harcok kerültek a középpontba, lévén Faith oldalán néha küzdenünk is kell majd a nagy menekülésben.

Hogy mindez miképpen zajlik majd a május 24-én érkező Mirror's Edge Catalyst keretein belül, azt te magad is kiderítheted, ha vetsz egy pillantást az alábbi filmecskékre.4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Huhh, de nagyon jól néz ki és elég mozgalmasnak is tűnik. Nagyon szerettem az elsőt, szerintem itt sem lesz gond.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

WHOA!!!!!
Megint leesett az állam (2x is ) de az a baj hogy a legtöbb csak a korábbi trailerből kiollózott jelenet volt.

válasz erre

5t3v3nk3

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ahem, anno írtam egy is egy blogot a mi lehet benne.. Örülök, hogy eléggé eltaláltam az újításokat anno.. Előrendelés gyanús lesz ez is.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ettől a parkourtól ki vagyok nagyon, nálam ezért esélytelen a játék, pedig a nézőpont meg ez a rohangálós verekedés bejön.

válasz erre
Mirror's Edge Catalyst
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaTurbie profiljaWarriorAutobot profiljaBvektor profiljaAngryKnight profilja5t3v3nk3 profiljatotyak profiljaszattila profiljaSunyi78 profiljamiertkellettaregbevezetes profiljagery1113 profiljaManiac profilja