Mirage: Arcane Warfare címmel készül a Torn Banner Studios új játéka

2016. március 03.
3.9061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A brutális középkori küzdelmekre koncentráló Chivalry: Medieval Warfare alkotói tegnap hivatalosan is bejelentették legújabb videojátékukat, amely a Mirage: Arcane Warfare címet kapta a keresztségben.

Habár a Torn Banner Studios srácai egyelőre nem voltak túl bőbeszédűek a legújabb alkotásuk kapcsán - a formális bejelentésre és az első részletek leleplezésére jövő szerdán kerülhet sor -, ellenben egy rövidke kedvcsinálót már kaptunk, amiből sok érdekességre tudunk következtetni.

Ennek megfelelően kijelenthetjük, hogy a Mirage: Arcane Warfare is a többjátékos ütközetekre, főként a közelharcra épít majd, de a középkor helyett most egy fantáziavilág vár ránk, így különféle varázslatok is színesítik az összképet. Az alkotás megjelenését egyelőre még csak PC-re írták ki a fejlesztők, méghozzá az idei évre, de hamarosan remélhetőleg bővebb részletekkel is szolgálnak majd ezzel kapcsolatban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mirage: Arcane Warfare címet kapta a keresztségben.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 10 hónapja

Egész jól néz ki, csak a játékmenet nem tetszik.

válasz erre

Hentes

8 éve, 10 hónapja

Prince of Persia kicsit másképp. mosolygó smiley

válasz erre

sarakrael

8 éve, 10 hónapja

Ez a kis gameplay szösszenet nem volt túl meggyőző, főleg a grafika ami az én szememet bántotta, na meg az sem véletlen, hogy nem túl sok közelharcos multiplayer játék van a piacon.

válasz erre
Mirage: Arcane Warfare
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja