Miracast kijelzőt mutatott be a Philips

2014. március 14.
1.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A monitorok általában kábeles úton csatlakoznak eszközeinkhez, melyek manapság már messze nem csupán a konzolokat, lejátszóeszközöket és számítógépeket takarják, hanem ennél jóval több termékcsaládot.

Ide lehet már egy ideje sorolni például a mobiltelefonokat és táblagépeket is, melyek jó néhány éve képesek arra, hogy az átlagos megjelenítőknél jóval kisebb képernyőjükön megtekintett tartalmakat vezetékes úton egy nagyobb monitorra vagy televízióra vetítsék ki. A technológia azonban folyamatosan fejlődik, ebbe a képbe pedig tökéletesen beleillik a Miracast technológia, mely vezeték nélküli hang és képtovábbítást tesz lehetővé.

Egyre több készülékben jelenik meg ez funkció, ami azt is jelenti, hogy egyre több hozzájuk kapcsolható kijelző érkezik a piacra. A Philips nemrég leplezte le új Miracast technológiával felvértezett megjelenítőjét, mely méretét tekintve egy igen népszerű kategóriában próbál szerencsét. A Philips 239C4QHWAB ugyanis egy 23 hüvelykes IPS technológiát alkalmazó Full HD monitor, mely képes az említett technológia segítségével megjeleníteni más eszközökön futtatott tartalmainkat. Természetesen a hagyományos vezetékes vonal is megmaradt, hiszen találkozhatunk VGA, MHL és HDMI csatlakozással is.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

Soha nem hallottam még erről a Miracast-ról.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

Kíváncsi vagyok mennyit dob az árán a Miracast, mert amúgy 35-40k között lenne egy ilyen monitor.

válasz erre

fantis6

10 éve, 10 hónapja és 27 napja

nem rossz lesz ez a monitor, az ára már csak a kérdés mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja