Mintegy 300 fejlesztő dolgozik jelenleg a Call of Duty: Black Ops 2-n

2012. május 03.
1.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási várakozás övezte a legújabb Call of Duty epizód bejelentését, amit az Activision két nappal korábban meg is ejtett, azóta pedig szinte nincs olyan nap, hogy legalább egyszer ne jelentenénk nektek az alkotásról.

Nincs ez másképpen ezúttal sem, Mark Lamia, avagy a Treyarch feje egy interjú során ugyanis elárulta, hogy jelenleg mennyien dolgoznak a projekten. Akár hiszitek, akár nem, Mark szerint összesen mintegy 300 fejlesztő munkálkodik éjt nappallá téve azon, hogy megalkossák minden idők legegyedibb Call of Duty epizódját.

Lamia egyébiránt igencsak nyilatkozós kedvében van mostanság, hiszen éppen tegnap árulta el egy interjúban, hogy a játékban minden eddiginél nagyobb és ambiciózusabb egyjátékos kampány és többjátékos móka fog helyet kapni, amihez természetesen a védjegyükké vált zombis móka is társulni fog.

Ilyen ígéretek és 300 ember mellett most már valóban elhisszük azokat a korábbi híreket, miszerint a legjobb, de mindenképpen az eddigi legeredetibb Call of Duty epizód készülődik a Treyarch berkein belül.
5 hozzászólás

Braddock

13 éve,

És a grafikán meg csak 2?Azon is lenne még mit csiszolni pedig!

válasz erre

gymtonic74

13 éve,

Még így is kifizetödö nekik. De sajnos a minöség, nem egyenlö a mennyiséggel. Meg egyenlöre nem látom benne az egyediséget. Meglepetést várok! Mondjuk LSD bélyeget a tokban. De talán már elsütöttem ezt egyszer anno.

válasz erre

MrBuldika

13 éve, 1 napja

marco írta:
Nem kéne ezt CoD-nak nevezni... Lesz itt még sok képzavar...
Lehet mire kijön átmegy félig Gears Of War-ra, vagy Halo-ba röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 napja

az nem is olyan sok am

válasz erre

marco

13 éve, 1 napja

Nem kéne ezt CoD-nak nevezni... Lesz itt még sok képzavar...

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 2
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja