Mintegy 230 millió felhasználó játszott a Facebookon az elmúlt egy hónap során

2012. augusztus 07.
1.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan nem értik, hogy mi a jó a Facebookos játékokban, sőt, a legtöbben úgy gondolják, hogy nem is játszanak elegen az efféle címekkel.

De akkor mégis miképpen lehet az, hogy hétről-hétre újabb és újabb kiváló címek érkeznek a legismertebb közösségi portálra? A válasz nagyon egyszerű, azért, mert bármennyire is hihetetlen, de a Facebookon milliók töltenek be valamilyen videojátékos alkalmazást nap, mint nap.

Mindezt onnan tudjuk, hogy a portál igazgatója, Deoug Purdy a minap egy hivatalos közleményben tájékoztatta a nagyvilágot azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt 30 nap során 230 millió felhasználó töltött be valamilyen Facebookos játékot. Ez annyit jelent, hogy a közösségi portálra regisztrált felhasználóknak mintegy 25 százaléka használja ezeket az alkalmazásokat.

Sajnos arról nem szólt az állásfoglalás, hogy melyek voltak a legnépszerűbb videojátékok a Facebookon, de mivel jelenleg a számok bűvöletében vagyunk, ezért ez talán nem is annyira fontos. Ti gondoltátok volna, hogy ennyien játszanak a Facebookon?
5 hozzászólás

csirkee

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

meglepett smiley az de kemény...nem hittem volna hogy ennyi ember képes játszani azokkal, a számomra butító, játékokkal. Mondjuk kíváncsi lennék arra, hogy vajon mely rétegek használják ezeket, hisz aki IQ-val rendelkezik nem hiszem hogy a facebookon játszik

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ezek a fb játékok hihetetlenül gagyik. Nem értem hogy képesek rá emberek időt pocsékolni.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

El nem tudom képzelni milyen élvezeti értéke lehet egy fb játéknak...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ennyi hülyét...

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Én azt hittem többenmeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaMitüzenarádió profiljaiPet profiljamarco profilja