Mintegy 20%-kal kurtította meg a Darksiders II-t a Vigil Games

2012. április 17.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Nehéz idők járnak manapság: a benzin- és az élelmiszerárak az egekben, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a játékok is folyvást karcsúsodnának.

A fejlesztők Gamasutrának adott nyilatkozata szerint a Darksiders II is leadott már egy-két kilót, egész pontosan eredeti súlyának 20%-át, ám szó sincs arról, hogy ez valamiféle koplalás folyománya volna, sokkal inkább amolyan jótékony metszésnek mondható.

David Adams elárulta, hogy a maga idejében az első rész is drasztikus zsírleszíváson esett át, aminek következményeképp az eredetileg eltervezett játék mindössze töredékét kaptuk kézhez, ám a második részben ezzel szemben sokkalta elnézőbben bántak a fejlesztők:

Végeredményben a Darksiders II 80%-át teszi ki annak, amit elterveztünk.

A Darksiders 1 végeztével egy olyan játékot kaptunk, amit mindössze 1%-a volt annak, mint amivel elkezdtük. Tehát a képességeink megbecsülése drasztikusan javult a második játék fejlesztése során.

A mértéktelen kaszabolás elkerülésével a fejlesztőknek megadatott a lehetőség, hogy olyan ötleteket csempésszenek a második részbe, amiket az eredeti játékból végül kénytelen voltak kihagyni:

Alkalmunk nyílt arra, hogy olyan dolgokat adjunk hozzá, amiket az elsőbe akartunk.

Ha fejlesztésről van szó, én alapjában véve hasznosnak találom a korlátokat, tehát jól jött, hogy már volt egy meghatározott gameplay stílusunk. A Darksiders 1-ben nem volt, folyton csak nyújtózkodtunk érte. Még az is sok időnkbe került, hogy egyáltalán fogalmat alkothassunk arról, miként fest majd a játék.

Tudtuk, milyen játékot akartunk, de roppant nehéz magas színvonalú koncepcióval előállni és másodpercről-másodpercre elképzelni a játékélményt. A folytatással megadatik a luxus, hogy ezzel már nem kell törődnöd. Ha már van néhány kapaszkodód, minden sokkal egyszerűbb.

A legutóbbi alkalommal azért járult elébünk a Vigil csapat, hogy megerősítsék: a játék bizony Wii U-s kezdőcím lesz.
6 hozzászólás

Braddock

13 éve, 16 napja

Vendég írta:
Braddock, milyen játékokat szeretsz?
Főleg autós de nagyon szeretem az FPS és TPS gameket is de azt is csak akkor ha legalább kis mértékben reális!Az ilyen eltúlzott varázsolós,86 métert ugrálós ****ok nem jönnek be!

válasz erre

Vendég

13 éve, 16 napja

Braddock, milyen játékokat szeretsz?

válasz erre

Vendég

13 éve, 16 napja

Mikor jon ez a jatek?

válasz erre

Vendég

13 éve, 16 napja

Az első rész nem volt rossz

válasz erre

Braddock

13 éve, 16 napja

Nagyon válogatós lehetek mert ez sem tetszik!

válasz erre

Vendég

13 éve, 16 napja

Várós game és örülök az infóknak.mosolygó smiley

válasz erre
Darksiders II
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja