Mintegy 20 millió regisztrált felhasználója van a Konami közösségi címeinek

2012. április 23.
1.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Immáron nem is lehet kérdéses, hogy az AAA kategóriás videojátékokhoz képest lényegesen jobb, de legalábbis azokkal azonos arányosságban vannak a közösségi címek, amelyek lassan, de annál biztosabban a legtöbb fejlesztőt vagy kiadót elérik majd a jövőben.

A Konami például már évekkel korábban felismerte, hogy nagy üzlet van a közösségi címekben - ha nem nagyobb, mint a több millió dolláros projektekben -, ez a meggyőződésük pedig a hétvége folyamán érett be igazán, a cég ugyanis bejelentette, hogy az eddig kiadott szociális címeik immáron több mint 20 millió regisztrált felhasználóval rendelkeznek.

Az adatok egészen 2012 márciusának végéig lettek összesítve és több címet is magukba foglalnak. Köztük a legkiemelkedőbb a Dragon Collection, amely csak maga 6 millió felhasználót vonzott eddig, de nagy sikernek örvend a Sengoku Collection is, amely 3 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet.

A Konami katalógusában egyébiránt a következő közösségi alkotások találhatók még meg: Star Wars Collection, Pro Baseball Dream Nine, J. League Dream Eleven, Hisho Collection, Dream Stallion és Attack on Titan.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 napja

Star Warsos cimuk is van???meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 napja

Az durvameglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja