Mintegy 150 csapatot licencelt a Konami a PES 2013-hoz

2012. augusztus 20.
2.4951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre komolyabb vetélytársává szeretne válni a FIFA-sorozatnak a Pro Evolution Soccer franchise, erre utal legalábbis, hogy a Konami egyre merészebb összegeket öl bele a játékba, legfrissebb információink szerint ugyanis az ősszel megjelenő 2013-as évadhoz nem kevesebb, mint 150 csapatot licenceltek.

Habár a játék sokak szerint már most is jobb, mint a FIFA-sorozat éppen aktuális epizódja, de a 150 licencelt csapattal bizonyosan elgondolkodtatja majd a Konami a játékosokat, hogy ha csak legalább kipróbálás szintjén is, de megismerkedjenek a PES névvel a FIFA rajongói.

A hivatalos bejelentés értelmében egyébiránt a Konaminak sikerült a legjobb spanyol és olasz divíziókat is licencelnie, de az állásfoglalásból kiderült, hogy a csapatok között ott lesz többek között a Manchester United, a Bayern Munich, az FC Porto, az AEK Athens, a Galatasaray Istanbul, a Shahktar Donetsk, az FC Kopenhagen és még egy halom másik csapat is.

A Pro Evolution Soccer 2013 mindezek mellett 17 nemzeti válogatottat is felvonultat majd, de a Champions League és a UEFA Europa League is visszatérnek a friss évadban. Örülhetnek a rajongók!
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem szeretem a focis játékokat de inkább a pes nekem is mint a fifa...

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nekem ez az elsődleges focis gáma-

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 2 napja

Sokkal jobb mint a Fifa, méltatlanul másodhegedűs...

válasz erre
Pro Evolution Soccer 2013
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja