Mint egy retro kisrádió, úgy néz majd ki az Xbox Series S (FRISSÍTVE!)

2020. szeptember 08.
14.9741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Microsoft még mindig csendben hallgat arról, hogy az Xbox Series X mellett egy kisebb és olcsóbb konzolt is elindítanak az újgenerációban Xbox Series S név alatt, azonban a szivárgásoknak köszönhetően most ismét közelebb kerültünk egy kicsit az igazsághoz.
 

Megtudtuk ugyanis, hogy a masina nem tartalmaz majd lemezolvasót, és leginkább az Xbox One S-hez hasonlítható a kategória tekintetében, noha a megjelenése inkább egy retro táskarádióra emlékeztet minket, hatalmas, hangszóróra emlékeztető oldalsó szellőzőjével.

Mint Daniel Ahmad, a mindig rendkívül jól értesült szivárogtató elmondta, a konzolról napvilágot látott képek már a végleges dizájnt mutatják, azonban a megjelenésről és az egyéb információkról egyelőre nem kaptunk híreket, ellenben állítólag 300 dollár lesz majd ez a masina.
FRISSÍTÉS (10:20) - A Microsoft nem halogatta tovább a dolgot, és a szivárgások után hivatalosan bejelentette, hogy jön az Xbox Series S, valóban így fog kinézni, és tényleg 300 dollár, azaz itthon 113,990 forint lesz az ára!

5 hozzászólás

muki

4 hónapja, 3 hete

Édes jó istenem. Sírok.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 3 hete

Sokol rádió.

válasz erre

zender

4 hónapja, 3 hete

Nagyon bután néz ki de eskü nekem bejön.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 3 hete

Itt legalább már jó eséllyel várható, hogy a lemezolvasó nélküli verzió 100-200 dollárral olcsóbb lesz, mint a normál. Ilyen különbségnél már sokan el fognak gondolkozni a meghajtó nélküli vásárlásán.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete

Érdekes formája van nagyon.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja