Minimum: A Timegate Studios új játéka

2013. április 11.
1.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Aliens: Colonial Marines társfejlesztőiként és a Section 8 megalkotóiként elhíresült Timegate Studios csapata nemrégiben bejelentette legújabb videojátékát, ami Minimum címmel készül a háttérben, mint egy free to play, multiplayer összecsapásokra kiélezett lövölde.

A Minimum - a cím sem véletlen - a rendkívül minimalista ábrázolásmódot helyezte az előtérbe, valamint a klasszikus játékélményt, így a harcok például teljes egészében egy power-up-szisztémára épülnek majd fel.

A Timegate Studios igyekezett ugyanakkor egyediséget is varázsolni az alkotásba, így érdekes fegyverek és izgalmasnak ígért játékmódok is megtalálhatók lesznek majd benne, de a bejelentéshez csatolt mozgókép alapján a végeredmény inkább olyan lesz, mintha összekeverték volna a szezont a fazonnal.

Megjelenési dátum még nincs, de a célplatform a PC, az első alfa tesztek pedig jövő héten indulnak a Steam segítségével.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

sikeresen elerik, de tul nem lepik a minimum eladasokat

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

sikeresen elerik, de tul nem lepik a minimum eladasokat

válasz erre

csirkee

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

jó a cím nagyon, no meg jó lesz a játék maga is

válasz erre
Minimum
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profilja