Mini változatban is megjelenik a GTX 1070 Ti

2017. október 26.
3.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a GeForce GTX 1070 Ti hivatalos és formális bejelentése még mindig nem történt meg, a VideoCardz csapata azonban úgy értesült, hogy már legalább két gyártó is a GPU miniatürizálásán gondolkozik.

Többek között ugyanis a Zotac részéről is felbukkant az a GeForce GTX 1070 Ti Mini GPU, amit annak érdekében készítenek el, hogy a kisebb házakba, a mini-ITX alaplapra építkezőknek is megfelelő alternatívát tudjanak nyújtani, ha megfelelően erős játékgépet akarnak építeni maguknak.

A Zotac mérnökei egyébiránt határozottan a korábbi GTX 1080 Mini-nél alkalmazott megoldást alkalmazták a GTX 1070 Ti Mini-nél is, ami azt jelenti, hogy bár az erőforrás változatlan marad, azonban hűtést teljesen átalakították, így a kártyát kettő 17 centiméteres ventilátor igyekszik hűvösen tartani, amivel a GPU méretét 20 centiméterre tudták csökkenteni.

Mini változatban is megjelenik a GTX 1070 Ti - 2. kép

3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 14 napja

Jól néz ki és legalább kompakt! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 15 napja

Ha megoldható kisebb méretben úgy, hogy közben a teljesítmény ugyanaz marad, akkor nem értem, hogy miért gyártanak ilyen benga nagy kártyákat mostanában.

válasz erre

Santonio

7 éve, 15 napja

Laptopokba is jó lenne ha ilyen dögök kerülhetnének. Ott hiába a számozás, két generációval le vannak maradva kb... wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja