Kiderült, miért nem szivárognak képek az Xbox Scarlett fejlesztői kiszereléséről

2019. december 01.
7.5711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PS5 fejlesztői kiszerelése egyre többet és többet szivárog, tegnap például már kontrollerrel egyetemben megtekinthettük a devkitet, ugyanakkor felmerül a kérdés: miért nem láttunk még semmit az Xbox Scarlett devkitjéből? A The Verge munkatársa választ ad a kérdésünkre.

Tom Warren úgy tudja ugyanis, hogy roppant kevés fejlesztői kiszerelést helyezett ki a stúdiókhoz a Microsoft, lévén szeretnék ezúttal meglepni a Sony-t a friss konzolgeneráció hajnalán, és minél inkább zárt lapokkal játszani. Az aktuális generáció elején a Sony komoly lépéselőnyben volt a redmondiakkal szemben, így ezt még egyszer nem szeretnék engedni.

Ezenfelül a kint lévő devkitek távolról sem tükrözik a végleges konzol mivoltát, talán még annyira sem, mint a PS5 devkit, ez pedig megmagyarázza, hogy miért hallunk olyan ellentmondásos kijelentéseket az Xbox Scarlett kapcsán.

8 hozzászólás

totyak

1 hete és 2 napja

Ha csak egy fejlesztői készletet kiadnak valakinek, a Sony már akkor tudni fogja mit rejt belül, mint ahogy fordítva is. Az egy dolog, hogy mi semmit nem tudunk, de ezek a cégek egymást erősen monitorozzák.

válasz erre

WarriorAutobot

1 hete és 6 napja

Lehet ott már a Devkit is úgy fog kinézni és akkor meg szívás.

válasz erre

Mordorer

2 hete

És ezt vajon honnan tudja a srác...?

válasz erre

VaPe

2 hete

Bullshit.

válasz erre

muki

2 hete

Mégis mivel akarnak meglepni minket? A devkit mindig tök más mint a bolti termék, semmit nem befolyásol ha látunk egyet.

válasz erre

A kiderült azért enyhe túlzás. Ez egy elképzelés egy tök átlag újságírótól.

válasz erre

Direktor

2 hete

Tommy írta:
Ez is egy elmélet. Vagy a másik, hogy simán PC-ken van minden és annyi.
Egyetértek. Szerintem semmi köze a titkolózáshoz, egyszerűen nincs miért devkitet osztogatni amikor össze lehet azt pakolni egyszerűbben is..

válasz erre

Tommy

2 hete

Ez is egy elmélet. Vagy a másik, hogy simán PC-ken van minden és annyi.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljasony1515 profilja