Mindössze fél óra alatt kapkodták el a teljes Valve Index készletet Amerikában

2019. május 02.
6.3791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Két napja leplezték le a Valve Index VR-headsetet, a pénzügyi siker pedig máris borítékolható, merthogy Amerikában mindössze fél óra alatt kiürítették a készletet, ahogyan az az Upload VR információiból kiderült.

Nem győzzük hangsúlyozni, egy 1000 dolláros csomag irtó gyors elfogyásáról van szó, amit épphogy bejelentett a stúdió. Már csak lefoglalni tudják a fogyasztók a komplett kiszerelést, ami azt jelenti, hogy amint lesz raktáron újra elegendő Valve Index, akkor értesítik őket, hogy mikortól élnek újra az előrendelések.

Persze messzemenő következtetéseket ennyiből még nem lehet levonni, lévén egyelőre a vásárlók sem feltétlenül tudják, mire fizetnek elő, minden kiderül majd a debütálást követően, hogy mégis hogyan muzsikál a gyakorlatban a szóban forgó VR-headset.
Valve Index VR-headsetet, a pénzügyi siker pedig máris borítékolható, merthogy Amerikában mindössze fél óra alatt kiürítették a készletet, ahogyan az az Upload VR információiból kiderült.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 3 hónapja és 23 napja

Mennyi volt a készlet, 100 darab? Azt gyorsan el lehet adni.,

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nagyon megy, pedig alig van rá játék.

válasz erre

Neurotic

5 éve, 4 hónapja

Képzeljétek mi lenne ha a Valve még csinálna is rá játékokat! mosolygó smiley Na jó, elvileg készülnek legalább egy nagy dobással idén. Várjuk szeretettel!

válasz erre

Patrik94

5 éve, 4 hónapja

Ennyire kevés volt belőle? röhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja