Advertisement

Mindössze 21 GB lehet a Dying Light 2: Stay Human alapmérete PS5-ön

2021. november 28.
25.7241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A vártnál kisebb fájlméretet tudhat magáénak a PlayStation 5-ön a Techland alkotása, tekintve, hogy most idő előtt kiderült, hogy a Dying Light 2: Stay Human mindössze 21 GB-ot fog foglalni a Sony next-gen masináján.

Értelemszerűen ez még a patch előtt van, így a február 4-ei, késleltetett megjelenés még tovább duzzadhat, de egy nagy AAA nyílt világú játékhoz képest nyilvánvalóan elég kicsi az alapméret is. A Sony dicsőített Kraken tömörítési technológiája az utóbbi időben általában sok fájlméretet csökkentett, ahogy azt Mark Cerny a megjelenés előtt megígérte.

A számadat a PlayStation Game Size Twitteren található fiókjának jóvoltából származik, amely általában precíz munkát végez a PlayStation szervereinek játékadatok és információk feltérképezésében.

5 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Csuriba a kezek!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 5 napja

Egyelőre jelenjen meg....

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 5 napja

Majd lesz száz a végére.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 5 napja

muki írta:
Nyilván az első patch meg lesz vagy 200gb!
Oda van írva, hogy a Kraken miatt... Ha a fejlesztők foglalkoznak vele, akkor akár fele akkora lesz egy játék, mint más platformon, mivel hardveresen támogatja a tömörítést. Például a Control Ultimate Edition 26GB körül van PS5-ön, amíg PC-n, PS4-en és Xboxon 40-50gb.

válasz erre

muki

2 hónapja, 5 napja

Nyilván az első patch meg lesz vagy 200gb!

válasz erre
Dying Light 2: Stay Human
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja