Mindent megtudtunk a Diablo Immortal indulásáról

2022. május 30.
35.0881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem bízza a véletlenre a Blizzard a Diablo Immortal indulását, a csapat ugyanis a hivatalos honlapon közkinccsé tette egy nagyon hasznos cikket, amit ők egyszerűen csak roadmapként aposztrofáltak, és azzal a céllal készült, hogy mindent megtudhassunk a rajtról.

Az IDE kattintva bárki által megtekinthető írást rengeteg képpel illusztrálták, így kaptunk például egy térképet is, az időzónákra osztott indulásról - nálunk június 2-án, este 7 órakor indulnak a szerverek -, de megtudtuk például azt is, hogy a PC-sek már előtölthetik maguknak az alkotást.

Ezen felül találunk az oldalon telepítési instrukciókat, segítséget a cross-progression-höz, de még gyakran ismételt kérdésekkel is találkozunk, ha tehát bizonytalanok lennénk valamivel a Diablo Immortal kapcsán, a kérdéses oldalon minden fontos részletről olvashatunk.
Diablo Immortal indulását, a csapat ugyanis a hivatalos honlapon közkinccsé tette egy nagyon hasznos cikket, amit ők egyszerűen csak roadmapként aposztrofáltak, és azzal a céllal készült, hogy mindent megtudhassunk a rajtról.'>
3 hozzászólás

muki

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Csak az árát nem..

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nagy durranás lesz.

válasz erre

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nekem ez mobiljáték marad... Nem fogom PC-n tolni, mobilon meg irreálisan drága lesz szerintem.

válasz erre
Diablo Immortal
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja