Mindennel működne a Kickstaren felbukkant ALL Controller

2017. augusztus 08.
3.2471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépes játékosok főként az egér és a billentyűzet segítségével veszik fel a harcot ellenfeleikkel, míg a konzolos tábort a kontrollerekre esküszik, melyek való igaz, hogy jó pár játék esetében kényelmesebb és egyszerűbb irányítást tesztnek lehetővé.

Ezért is fordulhat elő, hogy a PC-s piac résztvevői közül is sokan keresnek egy megfelelő kontrollert az egerük és billentyűzetük mellé, a legtöbben pedig a Microsoft által készített Xbox kontrollerekre vagy valamely másik perifériagyártóra szavaznak. Nemrég a Kickstarter oldalán felbukkant egy megfontolandó ajánlat, mely az ALL Controller nevet kapta, ami bizony a sokrétűségére utal.

Az 55 kanadai dollártól induló megoldás várhatóan 2018 májusában érkezhet meg a játékosokhoz, de ha tényleg arra vágyunk, amit a fejlesztők meghirdettek, akkor a 100 kanadai dolláros változatot kell megrendelnünk. Az ugyanis tényleg univerzális felhasználást kínál, hiszen minden konzollal, számítógéppel és okostelefonnal együtt tud működni a kábeles, USB vevős vagy Bluetooth-os formában, annak megfelelően, hogy mihez akarjuk csatlakoztatni.

A kívánt összeg nagyjából kétszerese gyűlt már össze bő egy hónappal a gyűjtés vége előtt, ami annyira nem meglepő, hiszen a multifunkciós használat mellett 16 menthető profilt és állítható joystick érzékenységet is kapunk.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nem érzem ezt olyan nagy találmánynak, de hát mindenki arra költ, amire szeretne. Ha konzolod van, ahhoz úgyis van kontrollered és szerintem, ha az tönkremegy, akkor is origit vesz az ember, pc-hez meg bármi jó, teszem azt a konzolod kontrollere.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 3 napja

Még pár hete láttam egy videón és nagyon bejött hisz milyen király már hogy tényleg egy kontrollerben benne van minden konzol, PC és mobil eszköz!

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nem rossz ennyiért ha tényleg mindennel megy majd.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljatotyak profiljagery1113 profilja