Mindenki ingyen kipróbálhatja a hétvégén a For Honor-t

2017. augusztus 08.
3.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha még neked sincs programod a hétvégére, és már nagyon unod magadat a nyári szünet vagy a nyári szabadságolás miatt, akkor engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk a lehetőséget, aminek értelmében egész hétvégén ingyen letöltheted és élvezheted a For Honor-t.

A Ubisoft bejelentette ugyanis, hogy augusztus 10-től egészen augusztus 13-ig bárki szabadon lekaphatja majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is a játékot, ezáltal csütörtök este 9 óra magasságában már garantáltan minden platformon érdemes lesz felkeresni a megfelelő helyeket, legyen szó akár a Uplay-ről, akár a PS Store-ról vagy az Xbox Live-ról.

A Ubisoft kiemelte egyébiránt, hogy az ingyenes hétvége során a For Honor teljes tartalma elérhetővé válik, ezáltal minden egyes hős és játékmód megtalálható lesz benne, az elért eredmények pedig simán átörökíthetővé válnak abban az esetben, ha szeretnénk később megvásárolni magunknak a játékot.

Egyetlen fontos kikötése az ingyenes hétvégének, hogy konzolokon PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetők legyünk, ezek nélkül ugyanis értelemszerűen sem letölteni, sem játszani nem tudjuk a For Honor-t.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 éve, 3 hónapja és 3 napja

Még ingyen sem éri meg. Mire letöltöm, felrakom, le is jár az ingyenes időszak

válasz erre

drift3r91

3 éve, 3 hónapja és 3 napja

Verekedős játékhoz képest elég jó bázisa van, de a season 2 végi balhé óta rám már nem kell számitaniuk. Egyszer egyszer visszanézek, csak elég géz hogy jönnek a hősök elrontják a balanceot aztán kb 3 év mire normális lesz a játék. Hétvégén azért vadászok egyet a kicsikre

válasz erre

Direktor

3 éve, 3 hónapja és 4 napja

Gondolom a kutyának se kell, valamivel fel kell pörgetni hátha....

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaWho Ha profiljaBvektor profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljaXelosz profiljaImperator profiljaGamePlay profilja