Minden idők legjobb ingyen letölthető teljes játékai

2008. október 20.
17.7021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Külföldi kollégák ma nagyon aktívak és nem voltak restek összeállítani nekünk ismét egy szép kis listát.

Jelen válogatás az ingyenesség és a minőség arányát figyelembe véve a legjobb ingyen letölthető teljes verziós PC játékokat gyűjtötte össze nekünk máig bezárólag. Ugyanis ki tudja holnap megint mik válnak ingyenessé. Bár a listában vannak hiányosságok, hiszen nem is olyan régen ugye a Full Spectrum Warrior is ingyenessé vált, amit én semmiképpen sem hagytam volna le a listáról, szóval őt képzeljétek hozzá. Fontos, hogy a számozás csak az elkülönítés végett van, nem rangsorolás. Lássuk!

1. America's Army: Az Unreal Engine-t használó teljesen realisztikus FPS-t valószínű már sokan kipróbálták. Az amerikai hadsereg életébe pillanthatunk bele, ha jobban belemélyedünk. Mivel teljesen a realizmusra élezték ki, nincs könnyű dolgunk a játékban, sokan a túl nagy nehézség miatt csak a kipróbálás szintjére jutottak el vele, de mindenképpen érdemes hozzányúlni, ha még nem sikerült.

2. Civ-Evolution: A méltán híres Civilization 2-re építő valós idejű stratégia, mára már kicsit elavult grafikával, de kipróbálása mindenképpen ajánlott.

3. Command & Conquer: Tiberian Dawn: Az 1995-ben kiadott játék nem is olyan régen lett ingyenesen elérhető. A sorozat alapköve, aki szereti a C&C univerzumot, de nem ismeri a régi darabokat, nézzen utána.

4. Dink Smallwood: Klasszikus kalandozó RPG felső nézetből, hadd ne mondjam melyik játék nyomvonalán, az érdekes sztori és a stílusra jellemző apróságok mind megfigyelhetőek benne, így listás helyezése nem is lehet kérdéses.

5. Dragonball vs Street Fighter: Szerintem senkinek sem kell bemutatnom egyik nevet sem. Hát ha még ez a két univerzum összecsap. 2D-s verekedés a köbön, kihagyhatatlan!

6. Dungeon Runners: Az egyetlen MMORPG a listában, ami az ingyenesek között is az egyik legjobb szerintem. Ha bele akarsz csöppenni az említett stílus világába, mindenképpen próbáld ki, néha még én is fellátogatok egy kis kalandozásra.

7. The Elder Scrolls: Arena: Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha elkezdted a kalandozást valamelyik Elder Scrolls résszel, akkor ez nélkülözhetetlen darab az előzmények megismeréséhez. A 10 éves évforduló alkalmából már egy ideje ingyenes, kipróbálása kötelező!

8. Grand Theft Auto 2: Kell ide bármit is írnom? Szerintem nem. Egy méltán híres sorozat, egy méltán kiemelkedő darabja volt. Aki a harmadik résszel kapcsolódott be a történetbe, a csalódás miatt inkább ne is nézzen bele. De ez akkoriban nagyon is jó volt.

9. Rise and Fall: Civilizations at War: Alig néhány hete vált elérhetővé ingyenesen az RPG és a valós idejű stratégia vegyítésének kiemelkedő alakja, és a felsorolás szerintem egyik legjobb darabja.

10. Super Mario 3: Mario Forever: Na ide tényleg nem írok semmit...:D Aki nem ismeri ássa el magát!

11. Universal Combat: 3D-s űrharc, ami akkoriban elég jó játéknak számított, ma már nagyon megkopott és őszintén szólva egy kicsit unalmas, szerintem ide kellett volna a Full Spectrum Warrior...

12. Zelda Classic: The Legend of Zelda: Az RPG stílus egy kiemelkedő alkotása volt valamikor még nagyon régen. Neve azonban mindenképpen jogosult a listán, bár a next-gen grafikához szokottak nagyon messze kerüljék el...
11 hozzászólás

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Idióta barom vagy. Buta segg.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 15 napja

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 3 napja

Raiden írta:
Szerintem is
HOGY KELL JÁTÉKOT TÖLTENI

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 3 napja

Raiden írta:
Szerintem is
JÓ EZ A JÁTÉK

válasz erre

lacyboy

10 éve, 8 hónapja és 5 napja

GTA2

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 27 napja

hu

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 24 napja

csáó

válasz erre

Raiden

12 éve, 3 hónapja és 23 napja

_FORUM_TOROLT_HOZZASZOLAS
Szerintem is

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 3 hónapja és 23 napja

_FORUM_TOROLT_HOZZASZOLAS
Te, neked megéri ilyen sügérséggel szöszmötölni? Az utcán is így szemetelsz? Nekem egyetlen klikk a moderálás, tehát gondot nem okozol, de javaslom, hogy valami hasznosabbal töltsd el az időt és még a klaviatúrádat sem kell amortizálnod miatta.

válasz erre

Cyb

12 éve, 4 hónapja és 13 napja

jó ez a lista csak nem lehetne hozzá egy linket is hol tudom elérni őket?

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 14 napja

nem sokat tudok mert még semmit sem töltöttem le!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tidus profiljaWickedSick profiljamariano2020 profiljanurbanu profilja