Minden hónapban ingyen autó jár majd a Project Cars-hoz

2015. március 30.
3.1401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Slightly Mad Studios munkatársai nemrégiben bejelentették, hogy a lehető legtöbb formában szeretnék majd kárpótolni a rajongókat a Project Cars többszöri csúsztatása miatt, ebből kifolyólag kitalálták, hogy a premier után minden hónapban egy ingyen autót kapnak majd a rajongók.

Hogy milyen gépszörnyek várnak majd a vásárlókra, azt egyelőre még nem tudjuk, azt azonban már igen, hogy a sort egy szó szerint brutális gép, a Lykan Hypersport nyitja meg, ami a világ egyik legdrágább versenyautója - több mint 2 millió eurót kóstál -, ezen felül pedig közel 400 kilométer/órás végsebességre képes sok más egyéb állejtő tulajdonsága mellett.

A Project Cars a legutóbbi tervek szerint május közepén jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, így az alábbiakban mozgásban is megtekinthető első ingyenes autó, avagy a Lykan Hypersport várhatóan júniusban válik elérhetővé a rajongók számára. Ingyen!

Nézd nagyban ezt a videót!



Project Cars többszöri csúsztatása miatt, ebből kifolyólag kitalálták, hogy a premier után minden hónapban egy ingyen autót kapnak majd a rajongók.'>
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

Esélyesnek tartom, hogy ezek olyan autók lesznek, amik korábban fizetős dlc-ben jöttek volna. Vagy ami még durvább, hogy amúgy is adták volna őket ingyen, csak most jól hangzik, hogy ez a kárpótlás. Igen, sajnos néha a legrosszabbat gondolom egyes helyzetekben, ez van.

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ez a normális

válasz erre

gokuvsvegita

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ez szép dolog, addig amíg jó verdákat adnak. röhögő smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

Végre nem egy elkapkodod konzol port lesz ez ,hanem kihegyezve Pc-re

válasz erre

RyutheStaR

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

Na igen, ezt nevezem én korrekt hozzáállásnak! Sokan tanulhatnának tőlük...

válasz erre
Project Cars
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja