Minden Xbox One-játék már a megjelenés napján futtatható lesz Xbox Series X-en

2020. október 29.
12.6891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kell aggódniuk a cross-gen funkciók miatt azoknak a játékosoknak, akik a Microsoft konzoljára tervezik a váltást, és a kurrens generációban is kitartottak a redmondi óriás eszköze mellett.
 

Jason Ronald ugyanis a Twitteren bejelentette, hogy több mint 500 órányi tesztelés után már bátran bejelentheti, hogy azok a játékok, melyek Xbox One-ra jelenleg elérhetők, már a megjelenéskor problémamentesen futtathatók lesznek Xbox Series X-en, illetve természetesen Xbox Series S-en egyaránt.

A visszafelé kompatibilitás tehát a Microsoft konzolján egészen új szinteket ér majd el, és hozzátennénk gyorsan, hogy az Xbox One-ra elérhető, illetve a platformon futtatható címek között jelenleg is rengeteg Xbox 360-as és eredeti Xbox-os videojátékot találunk, tehát hatalmas adatbázisból válogathatnak majd maguknak a rajongók már a premier napján.

4 hozzászólás

Direktor

6 hónapja,

Ez alap kell h legyen.

válasz erre

soami

6 hónapja, 1 napja

muki írta:
....mármint az ami kompatibilis lesz, nem?
Elvileg minden Xbox one játék kompatibilis lesz, a ps-nél is csak 10 darab van kb ami nem megy, microsoftnál, gondolom ha volt ilyen azokat portolták az új konzolra, hogy ne mondhassa senki, hogy náluk van olyan játék ami nem fut.

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 napja

....mármint az ami kompatibilis lesz, nem?

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 1 napja

Várható volt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGrifid profiljaWickedSick profilja