Minden platformon előtölthetjük majd a Fallout 4-et

2015. október 27.
4.8011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda nemrégiben a Twitteren erősítette meg, hogy a Fallout 4 megjelenését már minden rajongó egy letöltött és frissített játékkal ünnepelheti, a kérdéses alkotást ugyanis minden platformon előtölthetik maguknak a fanatikusok.

Mindez azért is különösen jó hír, mert PC-n a korábbi hírek szerint messze nem lesz rajta minden adat a játék lemezén, így a fanatikusoknak le kell majd tölteniük pluszban néhány dolgot az indításhoz.

A Bethesda konkrét dátumot még nem közölt az előtöltés kapcsán - a játék ugyebár november 10-én érkezik -, de az biztos, hogy a Fallout 4 átlagosan 28GB-os fájlmérettel rendelkezik majd.


center>
Fallout 4 megjelenését már minden rajongó egy letöltött és frissített játékkal ünnepelheti, a kérdéses alkotást ugyanis minden platformon előtölthetik maguknak a fanatikusok.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 1 hónapja és 23 napja

Legalább már mindenki azonnal elindíthatja a játékot 00:00-kor. röhögő smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nem szeretem az ilyet, amikor nincs a teljes játék a lemezen. Most még senki nem törődik vele, csak jöjjön már a játék, de pár év múlva, amikor el lesz felejtve és a fejlesztők sem foglalkoznak vele, esetleg már nem élnek a szerverek, akkor honnan szerzi be a játékos a játék másik felét, ha kedve lenne nosztalgiázni? Előbb utóbb minden véget ér, a végtelenségig nem támogatnak egy játékot.

Nyilván én is megveszem az ilyen játékot is, mert megvettem a GTA V-t is (bár ott lehet, hogy a komplett játék a pc lemezein volt, csak valami frissítés jött első nap), csak régen ilyen gondok nem voltak. 30 év múlva is játszhattunk egy játékkal.

válasz erre

nefaria

9 éve, 1 hónapja és 23 napja

Az én netem mellett szükség is van erre a funkcióra! röhögő smiley

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 1 hónapja és 23 napja

kiváncsi leszek arra tényleg nem lesz bug benne vagy de

válasz erre

Mordorer

9 éve, 1 hónapja és 23 napja

Pedig ez még nem is olyan óriási méret, ha ilyen 50-60 giga lenne megérteném. Persze tök jó hogy van, csak nem lenne létfontosságú.

válasz erre

kpal

9 éve, 1 hónapja és 23 napja

Még így is barátibb méretű mint a GTA V röhögő smiley

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja