Minden Nintendo Switch konzol tartalmaz NES emulátort!

2017. szeptember 18.
4.2611
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletekre bukkantak a Switchbrew adathalászai, akik hetek óta túrják a Nintendo Switch operációs rendszerének fájljait, és kitartó munkájuk a minap végre eredményt is hozott, lévén valami igazán különleges dolgot találtak a firmware rejtett zugaiban.
 

A rendszer egy "flog" névre keresztelt mappájában ugyanis egy NES emulátort találtak az adathalászok, ami nem elég, hogy tökéletesen működőképes a konzol alatt, mindemellett egy játékot is tartalmazott, méghozzá a konzol egyik legendájaként számon tartott Golf-ot, ami emuláció ide vagy oda, tökéletesen támogatja a Joy-Con kontrollereket.

A történet legnagyobb érdekessége, hogy a Nintendo korábban egy szóval sem említett semmit egy esetleges NES emulátorról, noha azt éppen a múlt héten jelentették be, hogy el akarnak hozni a konzolra pár klasszikus árkád játékot, így köztük a legendás Mario Bros-t is.

Hogy ennek a részét képezné-e a NES emulátor, vagy mindez egy másik projekt lesz-e, azt egyelőre nem tudjuk, de hogy a kis program megtalálói bizonyítsák állításukat, készítettek pár képernyőmentést a játékból.

Minden Nintendo Switch konzol tartalmaz NES emulátort! - 2. kép


Minden Nintendo Switch konzol tartalmaz NES emulátort! - 3. kép


Minden Nintendo Switch konzol tartalmaz NES emulátort! - 4. kép


Minden Nintendo Switch konzol tartalmaz NES emulátort! - 5. kép

4 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szerintem ez majd egy későbbi frissítéssel fog aktiválódni és természetesen némi pénzmagért lehet majd hozzá online NES (esetleg SNES) játékokat venni. De előbb ugye el kell adni a NES és SNES Classic Mini-t, addig nem szabad ilyesmit elárulni a népnek.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egy nagy potenciált hallgat el a Nintendo!
Ez nem szép tőlük!

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Bakker. Hát ez bizony nagyon jelentősen növeli a kis kütyü értékét!

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Az igen! Ez durva!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaHellblade profiljarDAVE profiljaLaci721 profilja5t3v3nk3 profiljaWillThaWheel profiljaImperator profiljamarco profilja