Minden kérdésedre válaszol a Watch Dogs Legion kooperatív módjáról a legfrissebb trailer

2020. október 22.
18.9541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kifejezetten nagy szerepet szentel a kooperatív módnak a Watch Dogs Legion keretein belül a Ubisoft, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a játékhoz bemutatott legfrissebb kedvcsináló, mely garantáltan minden kérdésünkre válaszol a témában.

Mindezt ráadásul gameplay felvételek társaságában, hogy a saját szemünkkel láthassuk, miként muzsikál majd a gyakorlatban ez a játékmód, amit ráadásul élőszereplős pillanatok tesznek még érdekesebbé, melyek néhány percre átültetik a valóságba a játék őrült világát.

A csapatos kooperatív mókára kiélezett módban kihívások és küldetések is várnak ránk a futurisztikus Londonban, de egymás szívatására is kapunk benne lehetőséget - különféle képességű karakterek oldalán -, azonban nézzétek meg inkább magatok a kapcsolódó lehetőségeket, a videó ugyanis jobban prezentálja mindezt. Megjelenés október 29-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd novemberben next-gen konzolokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Watch Dogs Legion keretein belül a Ubisoft, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a játékhoz bemutatott legfrissebb kedvcsináló, mely garantáltan minden kérdésünkre válaszol a témában.'>
2 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez de nagy. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 8 hónapja és 20 napja

Az a szemüveges csávó. röhögő smiley

válasz erre
Watch Dogs Legion
18.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja