Minden jel arra mutat, hogy Nightwolf lesz a Mortal Kombat 11 következő DLC-karaktere

2019. június 29.
6.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Mortal Kombat 11-hez már egy sor olyan karakter neve felreppent, akiket DLC formájában várhatunk, viszont érkezésük sorrendjéről jelen pillanatban fogalmunk sincs, így lényegében homályban tapogatózunk a berobogó harcosok kapcsán.

Ed Boon, a játék és a széria atyaúristene most nagy valószínűséggel Nightwolfot, a franchise klasszikus bunyósát tease-eli a Twitter-csatornáján, akiről bár tudtuk, hogy jönni fog, azt pontosan nem, hogy mikor. Konkrét megjelenési dátumunk még mindig nincs, de legalább tisztában vagyunk vele, hogy ő lesz a következő a sorban.



Ezenfelül adatbányászok kicsit utánanéztek a legutóbbi PC-s patchnek, és az Evil Deades Ash Williamsre, Jokerre, valamint a széria jól ismert karaktereire, Fujinra és Sheevára utaló nyomokra leltek, ami pedig teljesen megfelel a korábbi pletykáknak.
Mortal Kombat 11-hez már egy sor olyan karakter neve felreppent, akiket DLC formájában várhatunk, viszont érkezésük sorrendjéről jelen pillanatban fogalmunk sincs, így lényegében homályban tapogatózunk a berobogó harcosok kapcsán.'>
1 hozzászólás

Gólem

5 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ennek valóban nagy az esélye.

válasz erre
Mortal Kombat 11
10.919 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profilja