Minden játékosnak 1 millió dollárt ad a Rockstar a GTA Online-ban

2019. szeptember 27.
6.5562
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bármennyire is hihetetlen, de a napokban ünnepli hatodik évfordulóját a GTA Online, aminek jóvoltából a Rockstar úgy határozott, hogy egy kis ajándékkal kedveskedik a rajongóknak, vagyis ingyen pénz osztogatásába kezdenek.

Bár ez ebben a formában elég nonszensznek hangzik, azonban szemernyi túlzás sincs a dologban, hiszen az évforduló miatt a GTA Online keretein belül mindenki jogosulttá vált 1 millió dollárra - természetesen kizárólag a játékban elkölthető valutában -, ennek pedig csak annyi a feltétele, hogy október 2-ig bejelentkezzünk a játékba, amivel rögtön jóvá is írják majd az ottani bankszámlánkon az összeget.

Szintén friss hír a GTA Online kapcsán, hogy már elérhető az új Survival Series az alkotás keretein belül, aminek részeként hét vadonatúj pályán és kilenc klasszikus helyszínen élvezhetik majd a rajongók a túlélés élményét, méghozzá duplázott díjazással.


4 hozzászólás

totyak

1 éve, 21 napja

A kaszinó miatt nyomtam egy pár napig megint anno, de még az ottani küldetések végére sem értem, már unalomba fulladt számomra. belépek majd, 1 milláért érdemes, aztán lehet megyek pár kört megint. Nagyon kellene már egy új epizód.

válasz erre

Hentes

1 éve, 22 napja

YESSSSS! Nagyon rám fér!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 22 napja

Zsíííír!!!!

válasz erre

Tommy

1 éve, 23 napja

Rám is fér!

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaImperator profiljaWickedSick profilja