Minden idők második legkelendőbb konzolja lett a PlayStation 4

2019. október 31.
9.1771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő mérföldkövet sikerült maga mögött hagynia a PlayStation 4-nek, a Sony konzolja ugyanis hivatalosan minden idők második legkelendőbb játékgépévé vált, miután a mögöttünk hagyott negyedévben újabb 2,8 millió példányt adtak el belőle.

Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy a PS4 már 103 millió eladott példánnyal büszkélkedtek, amivel sikerült maguk mögé utasítaniuk az ultrasikeres Nintendo Wii-t, sőt mi több, az eredeti első PlayStation 102,5 milliós eladási számát egyaránt megugrották.

Ezzel a dobogó második fokára ugrott a Sony a kurrens generációs PlayStation konzollal, mely nem kizárt, hogy az első helyet is elfoglalhatja magának hosszabb távon, noha ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen egy saját masinájukkal kell megmérkőzniük hozzá, méghozzá a teljes életciklusa során több mint 155 millió példányban eladott PlayStation 2-vel.
4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

X év alatt 103 millió lett, szóval még 1-3 év alatt 50 millió plusz nem lesz meg, főleg nem a PS5 mellett. De így is szuper eredmény.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

WoW!
Szerintem még akár a PS2-t is túlszárnyalná, de az már annyira nem biztos, még egy évig azért fog bőven menni felfelé ez a szám.

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon kemény!

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

PS2-t már nem fogja beérni, mert jön az új, de ez nagyon durva!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja