Minden idők legnagyobb GTA Online frissítésére készül a Rockstar Games

2020. július 24.
8.9281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem ül a babérjain a Rockstar Games, legalábbis ami a GTA Online-t illeti, lévén a nagy becsben tartott stúdió bejelentette, hogy minden idők legnagyobb update-jére készülődnek az alkotáshoz kapcsolódóan.

Ez magába foglal majd egy teljesen új rablást, azaz Heistot is, mely totálisan új helyre viszi a játékosokat. Ez valamikor az év egy későbbi pontján várható, addig is viszont még most a nyáron kapunk néhány újdonságot, bár ezek jóval kisebb kaliberűek lesznek, mint az imént említett finomság - írja egy blogposztban a csapat.

Tippek, amik kapásból felmerülhetnek: nem kizárt, hogy North Yanktonba, Vice City-be vagy Liberty City-be visznek minket az új rablással, legalábbis ezek akkorát szólnának, hogy minden rajongót megmozdítanának vele, habár inkább valószínű, hogy újonnan előállított terepre tévedünk. Bárhogyan is, várjuk nagyon a további részleteket!
GTA Online-t illeti, lévén a nagy becsben tartott stúdió bejelentette, hogy minden idők legnagyobb update-jére készülődnek az alkotáshoz kapcsolódóan.'>
6 hozzászólás

Direktor

4 éve, 19 napja

Erre kiváncsi leszek.

válasz erre

totyak

4 éve, 19 napja

Én ehhez csak ennyit tudok hozzátenni:

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2020/07/25/211GTA_k.jpg

Imádom az egész sorozatot, de már az előző gyémántrablásos heisthoz sem tértem vissza. Sőt, talán még a sima kaszinós küldetések sincsenek végigcsinálva. Egyszerűen nem szeretek másokkal játszani online, ez a játék pedig folyamatosan erre kényszerít.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 19 napja

Nagyon fura irányba megy a Rockstar. Új GTA sehol, single játék le van ****va, az online meg iszonyat unalmas és dühítő a cheaterek miatt. De ha te fel akarsz tenni egy magyarítást akkor reklamál hogy nem eredeti a játék meg ilyenek. Tiszta szégyen. Engem nem lehet már vis****ángatni frissítésekkel.

válasz erre

Xelosz

4 éve, 20 napja

FiveM-ről engem már semmivel nem csábítanak vissza.

Valamint 2013 óta egy tetves story dlc sincs kint.
Új gta-ról semmi hír.
Ehelyett nyúzzák a bőrt továbbra is az online-ról ami tele van modderekkel és idegőrlő grind az egész.
Én imádom a gta sorozatot minden részével eggyütt szinte, de az 5-ből kezd sok lenni már.. Legalábbis a sima online részt tekintve már qrva unalmas és ps5-re is jön jujj de jó..

válasz erre

Tommy

4 éve, 20 napja

Amíg nem irtják ki a csalókat, én vissza nem megyek...

válasz erre

muki

4 éve, 20 napja

Hű de leszoktam róla...

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja