Minden idők legnagyobb free to play konzolos játéka lett a Fortnite

2018. április 26.
5.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szájtátásra okot adó adatokat hozott a SuperData a márciusi digitális eladásokra vonatkozóan, amiből kiderült, hogy a generált bevétel és az aktív felhasználók száma alapján a Fortnite minden idők legnagyobb free to play konzolos játékának nevezhető.
 

A csapat szerint ezt a kiemelkedő jelzőt azzal érte el az Epic Games alkotása, hogy csak márciusban minden egyes platformon 223 millió dolláros forgalmat generált, ami 73 százalékos növekedés februárhoz mérten, és bár nem tudjuk, hogy ebből mennyit hozott össze konzolon, de bizonyára tetemes összeget, ha megkapta ezt a kitüntető megnevezést.

A SuperData két játékot emelt még ki a márciusi teljesítmény alapján, így az egyik a Far Cry 5 volt, amiből csak digitálisan állítólag 2 és fél millió példány ment el PC-n és konzolon egyaránt, ami csak a konzolos változatokat vizsgálva 500 százalékos növekedés a 2015-ös Far Cry Primal-hoz mérten. Ezzel a hónap második legjobb eladásokat felvonultató digitális konzolos címe lett a Fortnite után.

Bár pontos eladási adatokat nem kaptunk róla, de a SuperData hozott egy érdekes adatot a Sea of Thieves kapcsán, amiből megtudtuk, hogy márciusban közel 2 millió aktív felhasználót tudott maga köré gyűjteni, amiből 1,7 millió konzolos és 283 ezer PC-s játékos volt.
2 hozzászólás

Vidoros

2 éve, 11 hónapja és 17 napja

Az kemény! EL nem tudom képzelni hogy sikerült elérnie.

válasz erre

Eltohn

2 éve, 11 hónapja és 18 napja

Na ez meglepő. Nem hittem volna hogy a WOT-ot lenyomja valami valaha.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljazol63 profiljaManiac profilja