Minden héten új tartalom fog jönni a No Man's Skyba a NEXT frissítést követően

2018. július 20.
1.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan érkezik a NEXT frissítés a Hello Games játékához, mely elhozza többek között a várva várt többjátékos módot, ám ezután sem áll meg az élet, a fejlesztőknek már megvan a terve a frissítés utáni időszakra is.

Sean Murray elárulta, hogy heti rendszerességgel fognak új tartalmat kiadni a játékhoz, a hab a tortán pedig, hogy ezek mind ingyenesek lesznek, és új küldetéseket, eseményeket fognak tartalmazni. Murray fontosnak tartotta kiemelni, hogy semmilyen loot box szerű dolog nem kerül majd be.

Már a NEXT frissítést követő héten megkezdik ezeknek az adagolását, és bár nem részletezték, hogy milyen küldetéseket is kapunk majd, egyes források jelentése alapján a felfedezésre fognak majd épülni, akik pedig részt vesznek az eseményeken, különféle tárgyakkal lesznek majd jutalmazva.
3 hozzászólás

Marduk

2 éve, 7 hónapja

muki írta:
Ez már késő bánat...
Annyira nem, mert habár a botrányos startja volt, és egy darabig a Steames és Meta értékelések kb. a 30%-ot súrolták, most jelenleg a metapontja 61, Steamen a legfrissebb értékelések meg kifejezetten pozitívak. Sokan nem adták vissza a játékot, és a frissítések hírére adtak a játéknak egy esélyt újra.

A botrányt nyilván sosem fogják kitörölni a játékosok emlékezetéből, de jóvá tehetik.

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez már késő bánat...

válasz erre

Hentes

2 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nehéz lesz visszaszerezni a bizalmat...

válasz erre
No Man's Sky
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja