"Minden eszközön" elérhető lesz hamarosan az Xbox Game Pass

2018. december 06.
5.5991
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki esetleg nem tudná, az Xbox Game Pass nem más, mint a Microsoft saját bejáratú, Netflix-szerű előfizetéses szisztémája, ahol egy havi összes kifizetéséért kapunk egy játékcsomagot, melybe egyébiránt az a néhány Xbox-exkluzív is azonnal bekerül megjelenéskor.

Phil Spencer elárulta, a Microsoft tervei között szerepel, hogy "minden eszközre" elhozzák a szolgáltatást, hogy ezáltal egy sokkalta szélesebb közönséget érjenek el.

PC-n ugyebár hamarosan rajtol a Game Pass, így egyértelműen további platformokra akarja a redmondi óriás kiterjeszteni ezt a szolgáltatást, vélhetőleg nem kell túl sokat várnunk, hogy megtudjuk, Phil Spencer mégis miféle eszközökre gondolt.

A legvalószínűbb természetesen, hogy a korábban megszellőztetett Project xCloud technológiával érhetjük majd el a csomagban szereplő címeket, de ki tudja, hátha sikerül meglépniük a váratlant.
3 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Na ez egy érdekes dolog lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kíváncsian várom a fejleményeket, tényleg.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem hangzik ez a dolog rosszul. Azért ellennék mobilról néhány játékkal.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljasony1515 profiljaBvektor profiljamarco profiljaStarjumper profiljaManiac profilja