Minden eddiginél merészebb koncepcióval érkezhet a legújabb Call of Duty

2020. július 07.
5.2601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Fogalmunk sincs egyelőre, hogy mi a terve idén az Activision csapatának a Call of Duty-sorozattal, hiszen így júliusban azért már tudni szoktunk egyet és mást a folytatásról, idén azonban még mindig csak a szivárgásoknál tartunk.

Itt van rögtön a megbízhatóságáról híres The Gaming Revolution legújabb értesülése, akik belsős forrásokra hivatkozva arról írtak a napokban, hogy a Call of Duty 2020 a Project Zeus kódnév alatt készülődik, és egy minden eddiginél merészebb koncepcióra, egy alternatív idővonalra épülhet fel a története.

Bár ilyesmivel már a Black Ops-sorozat is kacérkodott, ezúttal azonban arról lesz szó, hogy a Kennedy-gyilkosság nem történt meg, és a hidegháború minden eddig ismertnél agresszívabb irányba sodorja a világpolitikát, ebből következik, hogy talán ebben a korszakban kell majd háborúznunk a játék keretein belül.

Érdekesség, hogy a Project Zeus munkacím talán Louis Rooker ismert könyvére, a Counsel of Zeus-ra utalhat, melyben az író szintén azt taglalta, hogy mi történt volna, ha John F. Kennedy-t annak idején életben marad. Ti mit szólnátok ehhez a koncepcióhoz?

3 hozzászólás

VaPe

4 éve, 16 napja

Meglepő lenne, ha csak ilyen apró szegletével foglalkozna a történelemnek. Mindig valami kort valami nagyobb eseményt ölel fel...

válasz erre

Tommy

4 éve, 16 napja

Furcsának találnám, szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 16 napja

Csak erre építve szerintem nem fognak CoD játékot kiadni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja