Minden, amit az Anthem demóról tudni érdemes

2019. január 22.
5.1091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Napokon belül érkezik az Anthem demója ami ugyebár két részre lesz tagolva: egyrészt a VIP demóval kezdünk 25-27-ig, ami az előrendelőknek szól, viszont február 1-3-ig megnyílnak a kapuk a komplett játékostábornak.

Most Mark Darrah, a BioWare egyik producere tisztázta Twitteren, hogy mire érdemes számítani a kipróbálható verzió kapcsán.

Emberünk elmondta, hogy tutorial nélkül fogunk belecsapni a lecsóba, és nem a játék elejéből, hanem a közepéből kapunk egy szeletet. Egyelőre a demóban még a pilótakészítő nem lesz elérhető, a balanszolás sem fogja teljes mértékben a végleges játékot tükrözni, illetve a gazdaság kapcsán is átállították egy kicsit az értékeket, azaz a fizetőeszközök működését (utóbbit korábban Mike Gamble producer megerősítette, hogy a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindenki kapni fog a demóban egy kis mennyiségű prémium zsetont is, amit kedvünkre elszórhatunk).

6 hétnyi bugfix nem lesz implementálva a demóba, és egyetlen sztori fejezet lesz most csak játszható. A PC-s irányítása sem a végleges formájában köszön még vissza, illetve néhány dolgot átneveztek, hogy az ne tegye tönkre majd a teljes játék élményét.


nincs még hozzászólás

Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profilja