Minden, amit a Star Wars: Battlefront - Outer Rim DLC-ről tudni kell

2016. március 03.
4.1461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi félinformációk után végre befutottak az első hivatalos és bővebb részletek is a Star Wars: Battlefront soron következő letölthető tartalmáról, avagy az Outer Rim DLC-ről.

Ennek köszönhetően ismét megerősítést nyert, hogy a bővítmény két új pályát állít a középpontba, amelyek közül az egyik Jabba palotája lesz - a legvadabb harcok a trónteremben zajlanak majd, míg a másik a Sullust bolygó egy közelebbről nem meghatározott helyszíne, ahol egy elhagyatott gyártelepen, ipari környezetben kell majd mészárolnunk ellenfeleinket.

A kérdéses helyszínek mellett kiderült, hogy újabb ikonikus hősök is csatlakoznak a DLC-vel a Star Wars: Battlefront világához, így Greedo és Nien Nunb is játszhatóvá válik - egyikük a lázadók, másikuk a birodalmiak oldalán -, de kapunk majd új játékmódot is Extraction név alatt. A kérdéses lehetőség keretein belül a lázadó erők azt a feladatot kapják, hogy eljuttassanak különféle erőforrásokat a kijelölt célponthoz - egy szállítóhajóhoz -, még az előtt, hogy lejárna a rendelkezésükre álló idő, dolgukat pedig természetesen a birodalmiak folyamatos támadása nehezíti majd meg.

Ha mindez nem lenne elég, a Star Wars: Battlefront - Outer Rim DLC-hez csatlakozik még két fegyver is, név szerint a V-10 puska és a DT-12 pisztoly, míg az újabb csillagkártyák között olyan újdonságokra bukkanhatunk, mint a Scatter Gun, a Dioxis Grenade vagy az Adrenaline Stim.
Star Wars: Battlefront soron következő letölthető tartalmáról, avagy az Outer Rim DLC-ről.'>
1 hozzászólás

kpal

8 éve, 9 hónapja és 25 napja

Új fegyverek már kellettek kacsintó smiley

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja