Mindegyik Intel 100-as ASUS alaplap támogatja majd az új processzorokat

2016. október 06.
4.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az alaplapok piacán mostanság igencsak nagy a nyugalom, a processzorgyártók és az alaplappal foglalkozó vállalatok is gőzerővel készülnek a következő generációk megjelenésére, melyek az Intel esetében már biztos alappal indulnak.

A korábban piacra dobott Intel 100-as chipkészletekkel szerelt alaplapok ugyanis már LGA 1151-es foglalatot kaptak, mely a 7. generációs Intel Core egységeket is támogatja. Az ASUS a piac egyik vezető gyártója, nemrég pedig egy sokak számára hasznos és fontos bejelentést tettek.

Az ígéretek szerint mindegyik Intel 100-as ASUS alaplap támogatja majd az új processzorokat. Ez azt jelent, hogy a nemrég közzétett UEFI BIOS frissítés után már könnyen átállhatnak majd a felhasználók az új processzorokra.

Ez főként azok számára lehet hasznos, akik gyengébb LGA 1151-es processzorral és Intel 100-as alaplappal rendelkeznek, hiszen egyelőre elég lesz csak a processzorra költeniük, majd pedig később, a lehetőségekhez mérten esetleg kicserélni az alaplapot. Külön örvendetes, hogy olyan olcsóbb megoldások is megkapják a frissítést, mint például a B150-es vagy H110-es széria.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 4 napja

Azoknak tényleg jó lesz akik olcsóbb procit vettek, bár én inkább venném a drágábbat hogy tovább bírja, de más a felfogása a többi embernek.

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 5 napja

Bitang jól néz ki a képen levő lap.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja