Milo and Kate: Valódi játék lesz?

2010. február 24.
1.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Az első Natallal kapcsolatos mozgókép még régebben jelent meg, s akkor nem gondoltuk volna, hogy komoly játék lesz belőle.

A Milo and Kate szomorúnak tűnő kisfiúja azért tűnt érdekesnek, mert az első olyan interaktív, digitális karakter, amely a Natalon keresztül kommunikál velünk, sőt, látszólag érzelmei is vannak. Sokan úgy gondolták, hogy Milo nem lesz több egy nagyon hatásos HD tamagochinál, de Peter Molyneux elmondása alapján távolról sem ez a helyzet. A Milo and Kate egy igazi játék lesz, talán az első olyan, amely megmutathatja az Xbox 360 új kiegészítőjének lehetőségeit.

"Akkoriban, amikor bejelentettük a Milo and Kate-t, nagyon szigorúan kezeltem azt, hogy mit árulhatunk el és mit nem vele kapcsolatban"- árulta el Molyneux. "Az emberek csak néztek, nem értették, hogyan lehet játékot építeni egy olyan karakter köré, mint Milo. A kérdés még mindig itt kering a levegőben, de még nem válaszolhatok rá. Egy tippet azonban adhatok: Milo egy hatalmas, drámai történetnek a része." A Milo and Kate-ről eddig még semmi konkrétat nem tudhattunk meg azon kívül, hogy fejlesztik a Lionhead emberei.
3 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 4 hónapja és 14 napja

nem erről van szó, Vopi. Az első videóból az derült ki anno a Milo and kate-el kapcsolatban, hogy a játékban szereplő kisfiúval lehet beszélgetni. Egyelőre csak találgatok, de szerintem ez egy ilyen "nyomozós" játék lesz, amely során a srácból kell kihúzni az információkat, mégpedig úgy, hogy a reakciói alapján kérdezel rá nála bizonyos dolgokra, és így göngyölíted fel az esetet (ami lehet pl. egy gyilkosság, vagy akármi is) legalábbis nekem ez a tippem.

válasz erre

marco

15 éve, 4 hónapja és 14 napja

Érdekel, hogy meddig fog majd tartani a Natal őrület. Ez a "játék" nem sokat fog lendíteni rajta, ebben biztos vagyok.

válasz erre

Vopi

15 éve, 4 hónapja és 15 napja

Hú, na most nagyon kíváncsi lettem, hogy milyenek is a drámai minijátékok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja