Milo & Kate: Hamarosan többet is hallhatunk róla

2009. augusztus 31.
1.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az E3 meghozta irányítási fronton az áttöréseket, mind a Sony, mind pedig a Microsoft bemutatta saját fejlesztésű mozgásérzékelős játékvezérlési megoldásait, melyekről azóta csak igen keveset lehet hallani.

A brit Lionhead Studios és immáron a Microsoft Game Studios európai részlegének feje, Peter Molyneux a gamescom-os redmondi konferencia végén megerősítette, hogy az akkor bejelentett Fable III mellett a csapat továbbra is dolgozik a Project Natal-ra épülő Milo & Kate produkción.

Egyelőre nincsenek fejlemények ezen a fronton, Peter Molyneux viszont állítja, hamarosan újabb részletekkel rukkolnak elő ezzel kapcsolatosan. A hamarosan egy igen tág fogalom, így pontosítás nélkül nehéz volna kitalálni, mikor kívánják bővebb információk társaságában ismét szóba hozni, de jó hír lehet azoknak, akik komolyabb érdeklődést mutatnak a produkció iránt, hogy belátható időn belül többet is megtudhatunk róla. A Milo & Kate projekt a Microsoft valószínűleg jövőre piacra kerülő Natal-jára építkezik és leginkább egy virtuális pajtást szállít le, mintsem egy komplett játékot. Innováció lesz, további információk pedig úgyszintén, méghozzá hamarosan, fogadkozik a francia játéklegenda, Peter Molyneux.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Várom a folytatást róla, mi is pontosan ez a milo és kate.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt