Miles Morales főszereplésével folytatódik PS5-ön a Spider-Man

2020. június 12.
10.5411
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár rengetegen számítottak rá, a Sony így is óriási meglepetést okozott azzal, hogy a tegnap esti eseményen bejelentette: érkezik a Spider-Man folytatása, aminek ráadásul Miles Morales lesz a főszereplője.

Az ennek megfelelően szimplán Spider-Man: Miles Morales címre keresztelt epizódban a főként képregényekből és filmekből is ismert karakter Peter Parker helyébe lép majd, és Pókemberként ugyanolyan elragadó élményekkel - ellenben rengeteg új képességgel - kecsegtet nekünk, mint amit az eredeti első játéktól megszokhattunk, így lesz hálóhintázás, rengeteg akrobatika és óriási bejárható világ is, egy új helyszínnel a középpontban.

Bár megjelenési dátumot a Spider-Man: Miles Morales még nem kapott, ellenben 2020 ünnepi szezonjára hirdették ki, tehát akár mérget is vehetünk arra, hogy a PS5 egyik kezdőcímeként szállítja majd le az Insomniac Games a terméket, ami igencsak sokat dobhat a konzol eladásain. Ha lemaradtatok volna a tegnapi kedvcsinálóról:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

az a helyzet, hogy még a PS4-es első Pókember játékon is vacillálok. Nagyon klassz, hogy magyar feliratos, de a karakter nem a kedvencem és nem tudom milyen élmény lenne játszani. Másrészt viszont lemezen már elég korrekt áron kapható.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nekem ez picit csalódás, nem értem minek ebbe is más karakter. Jó hogy nem nő.

válasz erre

Gólem

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ugyan olyan jó lesz mint az előző spider-man

válasz erre
Spider-Man: Miles Morales
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljadarkomen profiljatotyak profiljagery1113 profilja