Mikrotranzakciós modell kerülhet a The Last of Us Part 2 többjátékos módjába

2021. december 03.
32.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A The Last of Us és az Uncharted mögött álló Naughty Dog már jó ideje dolgozik a nagy port kavart The Last Of Us Part 2-nek többjátékos módján, a Factions-ön, ami felől egy ideje nagy a csend, most azonban kaptunk egy új infót.

A The Last Of Us Part 2 Factions-ről a második The Last of Us játék megjelenése előtt is pusmogtak, hogy érkezni fog, azonban a projekt körül nagy lett a csend az eredeti epizód megjelenése óta. Azóta a produkció kinőtte magát, és egy standalone, azaz önállóan futtatható cím lesz.

Ehhez kaptunk egy új információt, ami a Naughty Dog álláshirdetéséből derült ki. Ezen hirdetés alapján a fejlesztőcsapat olyan embereket keres, akik megfelelően értenek ahhoz, hogy hogyan lehet a produkció köré játékosbarát gazdasági modellt építeni. Ez akár azt is jelentheti, hogy jelentős mikrotranzakciós modell is kerülhet a programba, ami önmagában még nem feltétlenül jelenthet rosszat.
The Last Of Us Part 2-nek többjátékos módján, a Factions-ön, ami felől egy ideje nagy a csend, most azonban kaptunk egy új infót.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 7 hónapja

Nebassz. meglepett smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 hónapja

Ez nem túl bizalomgerjesztő hír...

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja

Reméljük hogy csak ruhákra meg ilyenekre, és nem befolyásolja a játékmenetet..

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja