Mikrotranzakciók nem, DLC csomagok viszont lesznek a Control-hoz

2019. március 08.
6.9511
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas kijelentéseket tett egy interjúban Mikael Kasurinen, a Remedy egyik első embere az idei évre várt Control című videojátékuk kapcsán, így gyakorlatilag egy sor eddig nem tisztázott kérdésre szolgált gyors és tömör válaszokkal.

A rendező így megerősítette, hogy a játékhoz a megjelenés után mindenképpen szeretnének letölthető tartalmakkal szolgálni, azonban a mikrotranzakciós lehetőségeket messzire el akarják kerülni, de kiderült még az is, hogy az alkotásban megtalálhatók lesznek többjátékos elemek is, noha a hangsúlyt az egyjátékos kampány kapja majd.

Bár jelentéktelenebb részletek, de Mikael elárulta azt is, hogy a premierkor a Control nem tartalmaz majd New Game Plus játékmódot, sőt a Photo mód is kimarad, azonban a Remedy eddigi leginkább nonlineáris videojátékát várhatjuk tőle, így a tartalomra azért nem kell panaszkodnunk.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

A két rossz közül a kevésbé rossz lesz benne, szerintem.

válasz erre

totyak

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nekem mondjuk a dlc sem lenne fontos. Nem is veszek meg soha egyet sem semmihez.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát a DLC-t el is várja az ember, úgy gondolom.

válasz erre

Vidoros

1 hónapja, 2 hete

Helyes.

válasz erre
Control
18.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljawazko profiljahavrillal profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaHellblade profiljamarco profiljaBvektor profiljatotyak profilja